Vergelijking huidig model

Met de MtagBOX Public en MtagBOX Private zijn de netwerken en de functies van uw bedrijfs DECT-, Paging-, en Portofoonsysteem volledig te vervangen.

MtagBOX

Selecteer het type wat u wilt vervangen

Het DECT tijdperk is na circa 20 jaar geleden voorbij en is vervangen door het GSM toestel. Niet altijd volstaat het publieke GSM netwerk aan de eisen die men gewend is met het DECT systeem. Met Private GSM, gekoppeld aan de telefooncentrale heeft u de mogelijkheid ieder gangbaar GSM toestel aan te melden op de centrale op dezelfde manier als bijvoorbeeld een Dect of Wifi toestel (SIP gebaseerd). De telefoon gedraagt zich als een vast of ander draadloos toestel op de telefooncentrale. Met de GSM LWP (Lone Workers Protection) ook wel persoonsbeveiligingssysteem genoemd kan ook deze DECT functie worden toegevoegd aan publieke- of private GSM netwerk.

Ook de zo genoemde paging functies, zoals integratie met productie systemen, I/O, ESPA 4.4.4 integratie met de brandmeldcentrale of de zusteroproepsysteem is een standaard functie voor het Publieke- of Private GSM netwerk.

Vaak werd gekozen voor paging vanwege de beperkte dekking van DECT. Het Publieke GSM netwerk met de toevoeging van de paging functies een prima vervanging voor het bestaande paging systeem. Is de dekking van het Publieke GSM niet voldoende en/of voldoet het niet aan uw eisen dan is Private GSM de oplossing. De GSM pico cellen hebben 3 keer groter bereik dan DECT en veel minder hinder van Staal en bijbehorende reflectie van het signaal.

De portofoon functie is een gewaardeerde functie tijdens calamiteiten en productie turnarounds. Deze functie is nu standaard toe te voegen aan al uw GSM toestellen of deze nu gebruik maken van het publieke- of private GSM netwerk.