Over Ecom Instruments

ecom instruments is de gecertificeerde fabrikant van mobiele industriële apparatuur voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Ons assortiment omvat vrijwel alle mobiele apparaten voor dagelijks gebruik in de Ex-zone. We bieden u producten aan op de terreinen Mobile Computing, Communicatie, Meet- en kalibratietechniek en Draagbare handlampen, met wereldwijd geldige certificeringen, van het Europese ATEXtot de Amerikaanse FM-vergunning.

apparatuur voor gebruik in situaties met explosiegevaar Werken onder omstandigheden met explosiegevaar vereist een uiterste inspanning op het terrein van veiligheid. Dat vergt veel van uw medewerkers, maar ook van hun technische uitrusting. Om ongelukken te voorkomen ontwikkelen wij voortdurend nieuwe producten conform de huidige stand van de techniek. Daarbij kan ons team van ontwerpers teruggrijpen op de knowhow van meer dan 25 jaar ervaring op het terrein van bescherming tegen explosies.

Ecom instruments GmbH is bekroond met "De Würth Future Champion Award". Deze prijs werd uitgereikt tijdens de top van de wereldmarktleiders in Schwäbisch Hall, waar CEO's en vertegenwoordigers van topbedrijven met economische deskundigen, evenals vertegenwoordigers uit de wetenschap en de politiek, samen komen om de uitdagingen waarmee wereldleiders worden geconfronteerd te bespreken. De prijs wordt toegekend door de Adolf Würth GmbH & Co KG en bevat een cheque ter waarde van 10.000 €. Het is gericht op jonge en dynamische industriële ondernemingen, die werken met een hoog niveau van techniek in hun respectievelijke marktsegmenten en daarmee in de voetsporen van de gevestigde Duitse wereldmarktleiders te treden.

Ecom instruments is overtuigd van de kwaliteit van haar producten! Wij bieden op onze toestellen dan ook een onvoorwaardelijke NQA "No Questions Asked" garantie plan van maar liefst 3 jaar kosteloos aan.