MUG Certified

De diensten van MobileTrack Heavy Industries zijn MUG gecertificeerd. Dit houdt in dat er een complete kwaliteit, beheer en ketencontrole van de componenten zijn die worden toegepast voor de toekomstvaste dienstverlening. High end critical chain control is standaard bij MobileTrack Heavy Industries.

De Mobile Universal Gateway (MUG) is het meest innovatieve Location Based Services (LBS) platform. Het open protocol en technologie onafhankelijke platform ondersteunt vele apparaten, systemen, protocollen en technologie zoals GPS, Rfid, Zigbee, Wifi, Bluetooth, SIM etc.

MtagBOX

De MUG ondersteunt uw kernactiviteiten met toekomstvaste technologie en toepassingen. Het maakt niet meer uit welke technologie er beschikbaar is wereldwijd, de MUG zorgt ervoor dat u de beste technologie voor uw kernactiviteiten kunt toepassen wanneer en waar u het maar wilt.

MUG integratie met 3e platform is een standaarddienstverlening. Data en informatie weergegeven in één platform, grafische en alarm cockpit. Of de data en informatie wordt geïntegreerd in uw huidige cockpit, management en alarmsysteem.