LWP

Voor iedereen is personeel zeer belangrijk. Door de werkomstandigheden en omgevingsfactoren kan beveiliging van het personeel een noodzaak zijn.

Personeelsbeveiliging, ook bekend als Lone Worker Protection, wordt toegepast in vele vormen bij vele bedrijven. Veelal doet de persoon zijn werk alleen, heeft de persoon te maken met agressieve mensen en/of werkt de persoon in gevaarlijke en afgelegen omgevingen.

MtagBOX Stops Turnarounds

De Lone Worker Protection is MUG gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van wereldwijde bewezen technologie, continuïteit van uw bedrijfsprocessen en toekomstvaste oplossing.

De Lone Worker Protection dienst biedt uw organisatie meer veiligheid voor uw mensen, levert kostenbesparingen op, optimaliseert en geeft continuïteit aan uw bedrijfsvoering.

Gecombineerd met locatiebepaling voor zowel binnen als buiten weten u en de hulpopvolgers direct bij een alarmmelding waar de calamiteit zich bevindt.

Met de optionele integratie met uw huidige systemen worden de meldingen en processen naadloos meegenomen met uw bedrijfsprotocollen.

MtagBOX