Communicatie is van alle tijden. Bedrijfscommunicatie in de industrie ook. Echter de wereld veranderd en daarmee ook de mogelijkheden en toepassingen van communicatie.

Standaard spraak functionaliteiten blijft belangrijk. Veelal gaat dit nog via Dect of Portofoon. Of berichtencommunicatie via Paging. Een niet te stoppen ontwikkeling is uiteraard IP Data communicatie.

Waar het nog niet zo lang geleden noodzakelijk was om voor elke communicatie methodiek in een apart netwerk te moeten investeren en te beheren introduceert MobileTrack Heavy Industries de nieuw generatie bedrijfscommunicatie van kantoor tot en met boorplatform.

De MtagBOX Private netwerk is een toekomstvast netwerk waar zowel spraak, data en berichten gelijktijdig over kunnen worden gestuurd. Het maakt gebruik van het wereldwijde GSM standaard en ondersteund naast de Dect, Paging en Portofoon functionaliteiten ook Smartphones, Tablets, Lone Worker Protection, PortoPlus etc. Met één MtagBOX Private netwerk alle denkbare communicatie methodieken. Het is zelfs mogelijk om met één toestel vele communicatie methodieken toe te passen.

Met de inruilactie Dect, Paging en Portofoon kunt u voordelig kennis maken en migreren naar de nieuwe generatie toekomstvast communicatienetwerk zonder afbreuk te toen aan de continuïteit van uw kernbedrijfsprocessen en activiteiten.